Passie in meerdere vormen...

Theaterdinnershow

Theaterdinnershow-serie ‘Culinair Europa’ (2003- 2004)

De theaterdinnershow-serie ‘Culinair Europa’ is ontstaan vanuit het theaterfestival ‘De Terugkeer van de Troubadour’. Vrijwel alle kunstdisciplines doen mee. Dans, conference, cabaret, drama-toneel, muziek, beeldende kunst en de ondersteunende vormen: belichting, geluid, decor, grime en regie.

De opzet is om eigentijdse kunstvormen aan het publiek te presenteren in een originele setting. Het theaterdinnershow podium is weliswaar geen echt theaterpodium, maar vraagt wel om kwaliteit en is zeer geschikt om juist de bijzondere vormen ‘van de straat’ op professioneel niveau neer te zetten.

Gedurende zes theaterdinnershows werkt jong talent samen met ervaren kunstenaars voor uiteenlopend publiek. Er is speciale aandacht voor scriptschrijven, regie, draaiboekontwerp, geluid en belichting, decorontwerp en bouw, impresariaatwerk en ook koken als kunstvorm (!) wordt meegenomen.

Culinair Europa

Een imaginaire reis door Europa laat de hoogstandjes van keuken en cultuur uit de diverse landen zien en bij terugkeer in eigen land wordt een creatief-humoristische insteek genomen op een vernieuwende kunstvorm van eigen bodem.

Zowel publiek als de artistieke crew is zeer enthousiast over de serie.

willemenyolanda.nl™ deel je met: