Passie in meerdere vormen...

Willem & Yolanda en Mantelzorger der liefde

Een positieve & muzikale themabijeenkomst

over mantelzorgen bij dementie.                      

Achter elke mantelzorger zit een verhaal. Zij hebben allemaal hun eigen angsten, wensen en verwachtingen. Zoals de naam al zegt, staat bij Mantelzorger der liefde de liefde en het plezier van de mantelzorger voorop.

Als ervaringsdeskundige wil Ingrid Keestra (auteur van Mantelzorger der liefde) met deze workshop de mantelzorger hoop en tips geven en zoekt zij vooral de dialoog met de deelnemers! Het is namelijk erg belangrijk om de dingen zo positief mogelijk te (blijven) zien en zonder schaamte over dementie te kunnen praten.

Deze workshop wordt afgewisseld en ondersteund met uitstapjes in de muzikale belevingswereld van de deelnemers.

Luister naar het lied ‘Omarmen’ over de liefde die blijft bestaan, ook als iemand de ziekte van Alzheimer heeft. ‘La vie en rose’ hertaald door Ingrid Keestra.

Yolanda Tangelder (zang) en Willem te Voortwis (piano en accordeon) hebben zich verdiept in wat muziek kan betekenen voor degene die alzheimer heeft. Ze laten horen hoe mantelzorgers muziek kunnen inzetten om samenzijn bijzondere inhoud te geven. Ervaren hoe muziek, vaak te beginnen met muziek uit jeugdjaren, luikjes opent en alert en blij maakt. En ook hoe daarna andere muziek, soms minder bekend, kan helpen om het ontstane contact en gevoel te verzorgen.

Zoekt u een waardevolle bijeenkomst voor mantelzorgers en hun dierbaren?

Willem, Yolanda en Ingrid hebben ruime ervaring met deze doelgroep en werden al geboekt door Alzheimer Cafés, geheugensteunpunten, verpleeghuizen, de Zonnebloem.

Boekingen en info:
Ingrid Keestra (06-23 96 43 82)  Contact
en Willem te Voortwis (06-48 54 09 00)  Contact

Boek bestellen?

Ingrid Keestra en Marga Bult (ambassadrice Alzheimer Nederland)

Boek bestellen: Boek

willemenyolanda.nl™ deel je met: