Passie in meerdere vormen...

Muziek Live

Ons motto is: ‘Levende muziek? Natuurlijk!’

Want elke mijlpaal is bijzonder. Van belangrijk bedrijfsjubileum, trouwfeest tot ongedwongen familiair samenzijn. In een rustieke ambiance of in eigen tuin. Met levende muziek wordt dat extra bijzonder. Deze ervaring delen we met inmiddels duizenden mensen die we muzikaal mochten verzorgen. Zowel met ons tweeën als met uitbreiding van meer musici.

Kort samengevat zijn de pijlers van dit succes:

  • weten hoe een gedenkwaardig feest wordt opgebouwd en daarin kunnen meedenken
  • de sfeer van het gezelschap voelen en deze vertalen in muziek
  • geen hoge geluidsvolumes nodig hebben om over te komen
  • zowel versterkt als onversterkt (akoestisch) kunnen musiceren
  • in overleg een bijzonder muzikaal hoogtepunt kunnen creëren
  • een repertoire met persoonlijkheid inzetten


Levende muziek, natuurlijk!

Dus spelen we voor 700 man publiek in het Stadttheater Bocholt tot 10 aandachtige mensen op straat. Troubadours op kunst- of zomermarkt, expositie, opening…

       


Ook voor droevige momenten

Naast het verzorgen van meesttijds feestelijke gebeurtenissen, willen we niet vergeten te melden dat ook droevige momenten zoals een uitvaart onze aandacht hebben. Juist op deze momenten kan levende muziek een bijzondere toegevoegde waarde hebben, zo mochten wij ervaren.

 

Concerten

Ook concerten geven is en blijft een geweldige muzikale uitdaging waar we altijd weer naar uitkijken. Onze kracht zit ‘m vooral in de eenvoud van de instrumentatie, veel zeggen met weinig middelen. Natuurlijk musiceren, geholpen door de aandacht van ons publiek, hebben daarbij prachtige muzikale momenten opgeleverd.

Voor een overzicht van recensies en reacties:
zie Pers Gastenboek