Passie in meerdere vormen...

CONCERTEN

Op reis door de tijd met bijzondere liederen die ons steeds opnieuw weten te raken, en waarin elke taal zijn eigen unieke verhaal verteld. Over liefde, verlies, dromen en geheimen…


  • 19 januari > Doopsgezind kerkje in Winterswijk >  La chanson en balade
    Concert van 70 min.

Het lied op reis neemt U mee met een prachtige stem, een accordeon, een snufje percussie en kleine anekdotes… Laat U zingen met het Orgue de Barbarie en genieten van de speciale gast Eamon te Voortwis. Een 17-jarige eigenzinnige pianist met, net als zijn ouders, het muzikale hart op de tong!

In La chanson en balade beweegt U zich door de tijd, met melodieën die verhalen van liefdes, verlies, dromen en geheimen. Vergezichten in de achteruitkijkspiegel van de musici, met Franse chansons maar ook hun eigen nieuwe Nederlands/Franse composities!


  • 3 mei > om 15:00 en 20:00 > TOEN NU DAN Het Winterswijks Festival van de Vrijheid

Toneel, verhaal, muziek en dans in presentaties en workshops.

https://toennudan.nl/


  • 12 mei > concert voor Passage vrouwenbeweging in Nijkerk.
    Thema ‘Vrouwen in verzet’


  •  3 oktober > concertprogramma met meerdere artiesten voor de Ambassadeursdag van Stichting Bergh in ‘t Zadel > Schouwburg Amphion, Doetinchem.

NIEUW TE BOEKEN > KERSTCONCERT voor ouderen en mantelzorgers Lovend ontvangen in Theater De Storm en Spiekerman in Meddo
Met Willem, zijn accordeon en piano, en Yolanda om samen te zingen en te genieten van oudere en nieuwe muziek waarbij Willem verhaalt van vroeger tijd.

willemenyolanda.nl™ deel je met: