Passie in meerdere vormen...

UIT EN BIJZONDER THUIS-CONCERTEN

‘Jeugdliefde’

Onze ‘Jeugdliefde’ concerten veranderen van kleur zoals de seizoenen dat doen. Al veel musici hebben zich laten inspireren door de verschillende stemmingen die de lente, zomer, herfst en winter oproepen. Wij hebben speciaal voor deze tijd van het jaar de mooiste liederen verzameld, melodieën van onszelf en die van anderen! 

Geniet in ons sfeervolle thuis-theater, bij de open haard met een drankje en een hapje van de vergezichten op de vleugel en accordeon, met een snufje percussie en gitaar… 

 

Concert van 2 x 50 min. ~  Entree € 20,= (een drankje, wat lekkers incl.)

*Vrijdag 20 januari ~ aanvang 20:00 (inloop 19:30)

Bestellen ‘Jeugdliefde’ 20 januari

*Zondag 22 januari ~ aanvang 15:00 (inloop 14:30)

Bestellen ‘Jeugdliefde’ 22 januari 

*Vrijdag 27 januari ~ aanvang 20:00 (inloop 19:30)

Bestellen ‘Jeugdliefde’ 27 januari

*Zondag 29 januari ~ aanvang 15:00 (inloop 14:30)

Bestellen ‘Jeugdliefde’ 29 januari

 

Is een betaalverzoek niet meer actief? Dan is het concert volgeboekt!

Voor een plek op onze reservelijst, een annulering of contact over bijzonder concert-nieuws:

Mail ons graag enkele contactgegevens

TROUBADOUREN MOOI DICHTBIJ!

Onze chansons, improvisaties en andere mooie liederen vlakbij het publiek. Akoestisch of mild uitversterkt. Nodig ons uit voor een aubade of ceremonie, een feestje in een bijzondere tuin of een sfeervol huisconcert…of kende je ons al van een kunstmarkt?

 

TOT ZINGSDAG & RITME IN ‘T KWADRAAT

Kindergroepen in onze lespraktijk

Muziek leren maken vraagt om inspiratie. In een omgeving waar je uitgedaagd wordt van alles te proberen. Blij worden van zingen, diverse (ritme) instrumenten, beweging, muziekstijlen en bovenal sámen doen!

Tot Zingsdag

Met kinderen die zangles willen, gaan we aan het werk in verschillende stijlen muziek, afgewisseld met hun eigen voorkeuren. We zingen solo én samen, maken speels kennis met zangtechniek en…lees verder  TotZingsdag

Iedere dinsdagmiddag  15:00 – 16:15

Ritme in het kwadraat

Workshops voor kinderen met alles waarmee je ritme kunt beleven! Tijdens een culturele week op school, of op les in onze eigen les-studios om muzikaal te helpen vormen…lees verder TotZingsdag

Een nieuw groepje vormt zich door uw vraag!  Contact

MUZIEKLES *Personal *Perfectly *Privat

Voldoende tijd, zonder prestatiedruk, álle ruimte voor inspiratie en samen doen! 

Klein en groot, in onze school ben je iedere week welkom voor privélesZang, Piano, Keyboard, Accordeon, Percussie, Improvisatie en Songschrijven.

Bandcoaching en Workshops als je ons uitnodigt.

Informeer naar onze leerlingen ‘Jams & Connections’ dagen.
Contact

CONCERTEN

Reizen door de tijd met bijzondere liederen die steeds opnieuw weten te raken. Elk lied haar eigen verhaal. Over liefde, verlies, dromen en geheimen…

La chanson en balade…
Neemt u mee met een prachtige stem, de accordeon, een snufje percussie en kleine anekdotes. Laat u zingen met het Orgue de Barbarie en genieten van special guest Eamon te Voortwis, de eigenzinnige 19-jarige pianist, met net als zijn ouders het muzikale hart op de tong! Het chanson op reis…Franse chansons én eigen composities…vergezichten in de achteruitkijkspiegel.

 


Toen de kerst nog wit was… 

Kerstconcert voor ouderen en mantelzorgers.

Van rijp op de dekens, échte kaarsjes in de kerstboom en zaterdag in bad… Herinneringen ophalen met Willem, z’n accordeon en piano. Samen zingen met Yolanda en genieten van tijdloze liedjes waarbij Willem verhalen vertelt van vroeger.

Lovend ontvangen in Theater De Storm en door De Zonnebloem bij Spiekerman in Meddo!